Begin direct met online beleggen!

Bekijk het aanbod!
> Kennisbank > Handleiding: Waar vind ik de indicator in mijn beleggingsprogramma?

Handleiding: Waar vind ik de indicator in mijn beleggingsprogramma?

19 februari 2018 11:34 | 2.643 keer gelezen

In deze handleiding leggen wij jou in een paar eenvoudige stappen uit waar je de indicator kan vinden in je beleggingsprogramma. Heb je nog geen account bij een beleggingsprogramma? Maak hier een gratis account aan!

Stap 1: Open je beleggingsprogramma, je ziet dit scherm:Home beleggingsprogramma

Stap 2: Vindt de indicator knop

• In de blauwe balk boven de grafiek zie je rechts een aantal symbolen staan

indicatoren vinden - handleiding beleggingsprogramma

• Klik op deze knop om het overzicht menu te openen van alle beschikbare indicatoren

Indicatoren knop - handleiding beleggingsprogramma

• Wanneer je hierop hebt geklikt zie je dit scroll down menu verschijnen

Indicatoren menu - handleiding beleggingsprogramma

• In dit menu heb je een overzicht van alle indicatoren. De indicatoren zijn ingedeeld in alfabetische volgorde

Stap 3: Instellingen van de indicator aanpassen

Alle indicatoren kan je aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren. Zo kun je de kleur van de lijn kiezen of de tijdsperiode kiezen. Om deze instellingen te kunnen wijzigen klik je op dit wieltje.Indicatoren instellen - handleiding beleggingsprogramma

• Wanneer je op het wieltje hebt geklikt opent dit menu

Indicatoren instellingen - handleiding beleggingsprogramma

• Hier kan je de instellingen aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren

Wil je meer weten over indicatoren?

Check dan onze kennisbank! Deze wordt wekelijks aangevuld met nieuwe informatie over indicatoren en andere onderdelen van de technische analyse.

Bekijk hier de kennisbank!

Gratis demo account

Aanbevolen artikelen:

Cursus beleggen fotoGratis cursus beleggen
Cursus beleggen in crytocurrency hoofdplaatjeCursus beleggen in cryptocurrency
Aandelen kopen in 4 Stappen Voor BeginnersAandelen kopen en verkopen in 4 stappen
gratis forex softwareGratis forex software
Hoofdmenu