Begin direct met online beleggen!

Bekijk het aanbod!
> Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

2 februari 2012 08:52 | 12.798 keer gelezen

Algemeen

De inhoud van deze website https://www.leerzelfbeleggen.com is met zorg samengesteld. www.leerzelfbeleggen.com kan echter geen garanties geven op de aangeboden producten van partners. Dit met betrekking tot de aard, juistheid of inhoud van informatie. www.leerzelfbeleggen.com is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden als gevolg van het gebruik van de betreffende informatie.

Bij het bezoeken van deze internetsite gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals op deze pagina zijn opgesteld.

Doeleinden van deze website

www.leerzelfbeleggen.com  is een online marketing website. Eventuele aanbiedingen van partners verlopen niet via www.leerzelfbeleggen.com maar via de partners van www.leerzelfbeleggen.com.

Privacy op internet en cookies

Bij uw bezoek aan deze website wordt automatisch uw (tijdelijke) IP-adres herkend en de site, zoekmachine of email van herkomst. Deze informatie wordt alleen gebruikt om de navigatie, de bezochte pagina’s te analyseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Door deze informatie te analyseren kunnen wij www.leerzelfbeleggen.com op den duur aanpassen zodat deze aansluit op een optimale ervaring waarbij aanbiedingen en productinformatie helderder aan u wordt gepresenteerd. De inhoud en functionaliteit van
deze website kan ook gewijzigd worden om de kwaliteit van www.leerzelfbeleggen.com te verbeteren. Mocht u hier toch bezwaar tegen maken dan kunt u ervoor kiezen om uw cookies te verwijderen of deze van dit domein te blokkeren.

Disclaimer

Deze website is eigendom van www.leerzelfbeleggen.com. Er wordt geprobeerd met grote zorgvuldigheid een gedegen selectie van partners samen te stellen om zo aan de bezoeker een overzicht te geven van relevante aanbiedingen. Het kan voorkomen dat informatie op deze website onvolledig en/of onjuist is. www.leerzelfbeleggen.com behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen zonder kennisgeving per direct door te voeren op haar site. Getracht wordt mogelijke manieren van misbruik van deze site te voorkomen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele uitingen of berichten die (via de website) naar gebruikers via Internet gecommuniceerd worden. www.leerzelfbeleggen.com sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe en indirect opgelopen schade, van welke aard dan ook, welke mocht resulteren uit het gebruik van de website.

www.leerzelfbeleggen.com geeft via haar website geen beleggingsadvies en doet geen aanbevelingen tot het doen van bepaalde beleggingen. Wij zijn geen beleggingsadviesbureau of beleggingsonderneming. De informatie op de website kan deels geschreven zijn op basis van eigen ervaringen. Deze kunnen deels gebaseerd zijn op virtuele trades. www.leerzelfbeleggen.com is daarom ook niet aansprakelijk voor mogelijke verliezen die voortvloeien uit uw eigen beleggingen. De rendementen van uw beleggingen kunnen sterk fluctueren. Uit het verleden behaalde resultaten bieden geen garanties voor de toekomst. Beleggen via hefboomproducten zoals CFD’s (Contract for Differences) kan aanzienlijke risico’s met zich meebrengen. Zorg ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de specifieke risico’s van beleggingsproducten. Ga naar www.afm.nl of www.fsma.be voor meer informatie.

Meer informatie over ons verdienmodel en de totstandkoming van brokersvergelijkingen op deze website vind u hier.

Hoofdmenu