Begin direct met online beleggen!

Bekijk het aanbod!
> brokers vergelijken > Broker aanbod, open een demo account

Broker aanbod, open een demo account

29 februari 2012 12:53 | 147.344 keer gelezen

Deze pagina presenteert aanbieders van gratis handelssoftware, ook wel brokers genoemd. Hieronder bekijkt u het actuele aanbod. U kunt hier de broker kiezen en de bijbehorende software gratis downloaden.

De beste manier om een broker te leren kennen en uw vaardigheden te vergroten is door te oefenen met een demoversie van het programma. De volgende broker biedt een gratis demo aan in het programma.

8,4 /10

ribbon

Bij Plus500 leert u gratis handelen met de Plus500 Trader. Na het downloaden van de software heeft u de keuze om met een live account of een demo account te beleggen. Wanneer u eerst voor een demo account kiest, krijgt u 40.000 euro aan virtueel geld om mee te beleggen. De demoversie is qua gebruik gelijk aan de live versie en geeft u de mogelijk om zonder risico te leren beleggen op realistische koersen.
De Plus500 Trader is erg overzichtelijk, heeft veel mogelijkheden en is snel onder de knie te krijgen. Via Plus500 kunt u beleggen in aandelen, grondstoffen, valuta en indices. Al deze instrumenten zijn CFD’s.

 • Gratis demoversie met €40.000 speelgeld;
 • Beleg al vanaf €100;
 • Betaal veilig met iDEAL, creditcard en PayPal;
 • Plus500CY Ltd geautoriseerd & gereguleerd door CySEC (#250/14);
 • Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909);

* Algemene voorwaarden van toepassing. Uw vermogen loopt risico.

plus500_tablet plus500_mobiel

Download hieronder de software of open de demo in de webtrader (geen download nodig)

Download software

Open webtrader

plus500_laptop
plus500_tablet
plus500_mobiel 

* Dit is een CFD service. Uw beleggingskapitaal loopt risico, oefen dus eerst met een gratis demo. Zoals elke vorm van beleggen zijn er risico´s. Beleg nooit meer geld dan u kunt missen. Wees bewust van de voor en nadelen. Contract for difference beleggen vereist dat u ervaring hebt met volatiele markten, geheel bekend met de werking, kosten en risico’s van hefboomproducten, weet heeft van het feit dat de broker het recht om zonder uw toestemming uw positie te sluiten, genoeg tijd hebt om uw posities te beheren, beseft dat u uw inleg of zelfs meer dan uw inleg kunt verliezen (afhankelijk van de broker). 77% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Deze pagina presenteert aanbieders van gratis handelssoftware, ook wel brokers genoemd. Hieronder bekijkt u het actuele aanbod. U kunt hier de broker kiezen en de bijbehorende software gratis downloaden.

8,9 /10

ribbon

 • Gratis demo met $50.000 speelgeld
 • Ruim aanbod van CFDs in aandelen, Forex & Crypto
 • Uw eigen account manager
 • Geen minimum stortingsbedrag
 • Gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA)
  & de Australian Securities and Investments Commission (ASIC)

Etoro mobiel

Download een gratis demo

 

Hoofdmenu