Begin direct met online beleggen!

Bekijk het aanbod!
> Kennisbank

Kennisbank

19 februari 2018 11:28 | 2.705 keer gelezen

Welkom bij onze kennisbank! Tijdens het beleggen onderscheiden we twee verschillende manieren van analyseren. Dit zijn namelijk de fundamentele analyse en de technische analyse. In onze kennisbank kan je alles vinden over de technische analyse. De technische analyse kan je bij alle markten toepassen zoals: cryptocurrency, goud en forex.technische analyse

De technische analyse pas je toe door met hulpmiddelen een grafiek te bestuderen. Deze hulpmiddelen houden indicatoren en candlesticks in. Het is belangrijk dat je bij de technische analyse alle informatie van buitenaf achterwege laat. Informatie zoals een achtergrond van een bedrijf of financiële gegevens, hier kijk je niet naar.

Met de technische analyse kan je een goed beeld creëren van de grafiek wat tot een succesvolle belegging kan leiden. Elke indicator is weer anders en daarom raden wij je ook aan om met meerdere indicatoren aan de slag te gaan. Met de kennis die hebt opgedaan kan je de technische analyse gaan toepassen op jou favoriete markt.

Om de technische analyse goed onder de knie te krijgen vereist dat veel oefenen. Vaak is het een kwestie van uitproberen en kijken wat het beste bij jou past. Wij raden je dan ook aan om te oefenen met een gratis demo account. Hier kan je oefenen met fictief geld en uitproberen welke indicator het beste bij jou ligt!

Onze kennisbank wordt elke week geüpdate, dus houdt hem in de gaten!

Waar vind je de indicator?

Artikelen over de indicatoren:

Download de gratis demo account

Hoofdmenu