Begin direct met online beleggen!

Bekijk het aanbod!
> Meer informatie over de vergelijking

Meer informatie over de vergelijking

16 september 2014 12:20 | 5.466 keer gelezen

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn naar u als bezoeker van de site. Conform de regels van de Autoriteit Financiële Markten (A.F.M.) treft u hier een overzicht hoe de vergelijking op deze site tot stand is gekomen.

Wat doen wij voor u?
Via onze website kunt u verschillende brokers die wij hebben getest met elkaar vergelijken. Vervolgens kunt u zelf de keuze maken via welke broker u wilt gaan beleggen. Wij geven u geen persoonlijk advies of de broker optimaal aansluit op uw situatie.

Hoe vergelijken wij?
De beleggingsprogramma’s van de brokers zijn door ons getest. Wij hebben de brokers vergeleken aan de hand van de volgende punten: gebruiksvriendelijkheid, service, aanbod, prijs en benodigd kapitaal. Hierbij staat de door ons best beoordeelde broker bovenaan. Er worden geen gegevens van u gebruikt bij de totstandkoming van deze vergelijking.

Hoe volledig is onze vergelijking?
In deze vergelijking voor brokers vergelijken wij niet alle brokers op internet. Wij vergelijken de brokers waarmee wij positieve ervaringen en samenwerkingsverbanden hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en productinformatie. Wij werken met de volgende brokers samen: Plus500, Vestle en eToro. Deze brokers worden gereguleerd door een toezichthoudende organisatie. Plus500 wordt gereguleerd door de Financial Conduct Authority (F.C.A.). Vestle en eToro worden gereguleerd door de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC).

Hoe verdienen wij met het vergelijken van brokers?
Wanneer u via onze website bij een broker aanmeldt en vervolgens met echt geld een aantal beleggingstransacties maakt, ontvangen wij hiervoor afhankelijk van de broker een eenmalige provisie of een klein percentage van de omzet die de broker maakt op uw transacties. Mocht u meer informatie willen, neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over regulering kunt u kijken op de volgende websites:

www.AFM.nl
www.FSMA.be

Hoofdmenu