Begin direct met online beleggen!

Bekijk het aanbod!
> Referenties

Referenties

12 juni 2012 13:10 | 3.205 keer gelezen

Leerzelfbeleggen.com is onderdeel van het portfolio van AdsVentures. Hieronder treft u enkele referenties van partners waarmee wij samenwerken in onze dienstverlening.

David Zruia, Affiliate manager bij Plus500 logo

Plus500 is  de online aanbieder van Contracts for Difference (CFD’s) tradingproducten. Plus500 heeft een hoogstand platform ontwikkeld, waarmee online trading in CFD aandelen, forex, grondstoffen en indices mogelijk is.

“AdsVentures offers its target audience high quality websites with a clear view; providing (potential) traders a valuable source of information and excellent products to reach the best results. AdsVentures is a committed and trustworthy partner to cooperate with.”

Richard Nab, Channel manager bij Daisycon Logo
Daisycon speelt al 10 jaar een toonaangevende rol als marktleider op het gebied van performance based online marketing in Nederland. Met meer dan 70.000 actieve websites en dagelijks 1.650 lopende campagnes is Daisycon het grootste affiliatenetwerk van Nederland.

“Adsventures en Daisycon werken al enige tijd met veel tevredenheid samen. Door de expertise van AdsVentures zijn zij een betrouwbare sparringpartner en in staat om positieve resultaten te bereiken waarbij de behoeften van de klant centraal staan.”

Gary Lilley, eigenaar search optimizers

Search Optimizers is een Search Engine Optimization bedrijf met jarenlange ervaring en succes met het zelf behalen van top posities in Google en met bedrijven adviseren om een top positie vast te houden of te bereiken.

“Ik heb meerdere keren het genoegen gehad om een samenwerking aan te gaan met AdsVentures. Naast de vriendelijke, hardwerkende en professionele instelling van de werknemers hebben ze buitengewoon veel kennis van ondernemen en beleggen en weten dit uitstekend over te brengen aan hun doelgroep. Ik hoop daarom ook dat onze samenwerking van lange duur zal zijn! “

Benieuwd naar referenties van cursisten bij onze beleggingscursus? Kijk dan hier.

Hoofdmenu